Boorbedrijf DSK Piping is al 20 jaar dé referentie als het aankomt op ondergrondse boringen. De laatste 40 jaar zijn de technieken in de wereld van het boren enorm geëvolueerd. Tegenwoordig is het mogelijk om onder ongeveer alles te boren om uw leidingen te leggen.

Zonder de minste problemen voeren wij horizontale grondboringen uit. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u horizontaal gestuurde boringen wilt laten uitvoeren. Op deze manier wordt het leggen van uw waterleiding, gasleiding of riolering een fluitje van een cent. Overtollig grondwater uit uw kelder pompen is eveneens een karwei voor de vakmannen van boorbedrijf DSK Piping.

Samen met u bespreken we welke werkwijze we zullen volgen. Eender waar in Vlaanderen komen we ter plekke met onze machine en zorgen voor een zorgvuldige en uiterst precieze uitvoering van uw boringen.

Contacteer ons voor meer info over horizontaal gestuurde boringen

DSK Piping voert horizontaal gestuurde boringen uit in heel Vlaanderen. U kan onze vakmensen vinden in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

dsk piping 1

Dsk Piping

Uw partner voor horizontaal gestuurde boringen

dsk piping 2