Riolering

Aansluiting van uw riolering. Onze Professionals zorgen voor het aanleggen van of het aansluiten op de riolering. Uw riool vervangen of vernieuwen is evenzeer mogelijk. DSK helpt u om uw kosten te drukken.

U wilt een nieuwe riolering aanleggen? U zoekt iemand die een riool in korte termijn snel, perfect én aan lage kosten kan aansluiten? DSK is in staat om iedere vorm van riolering te leggen, snel en vakkundig. Ook voor het vernieuwen, vervangen of plaatsen van uw riolering bent u aan het juiste adres.

Omdat een riool aanleggen niet evident is – het plaatsen moet zeer nauwkeurig en vakkundig gebeuren – doet u best beroep op één van onze professionals. Zij zorgen voor een naadloze aansluiting op de riolering. Onze scherpe prijzen staan u toe uw kosten te drukken voor een aansluiting, vervanging of reparatie van uw riool onder uw terrein en/of gebouw.

Aansluiting op riolering

Een aansluiting op de riolering is een klus die u best door een vakman laat uitvoeren. Uw woning aansluiten op het riool gebeurt dankzij onze ervaren vakmensen en hun kennis van horizontale boringen in zo goed als alle gevallen zonder extra kosten voor breken. Reken op DSK en laat uw riolering aansluiten door een vakman!

Nieuwe riolering aanleggen

Wanneer u een volledig nieuwe riolering wilt laten aanleggen bent u bij DSK ook steeds aan het juiste adres. Omdat we voor we beginnen aan de aanleg van uw riool steeds de situatie en eventueel bijhorende kosten inschatten, bent u op voorhand verzekerd van een gunstige kostprijs voor het aanleggen van uw riolering.

Riool vernieuwen

Wanneer u uw bestaande riolering wilt laten vernieuwen rekent u uiteraard ook op DSK. We zorgen ervoor dat het vernieuwen van uw riool gebeurt zonder onvoorziene kosten. Dankzij onze jarenlange ervaring op vlak van horizontale boringen kunnen we zonder probleem uw situatie inschatten en de reparatie of het vernieuwen van uw riool tot een goed einde brengen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de aanleg, reparatie of vernieuwen van uw riolering