Waarom DSK Piping?

DSK Piping is de referentie voor horizontale gestuurde boringen. We kunnen zowel parabolische als gravitaire boringen uitvoeren. Dat maakt ons de perfecte partner voor de aansluiting van uw riolering of het leggen van uw gas- of waterleiding.

Werfbezoek en haalbaarheidsstudie

Als u dat wenst, komen onze ervaren vakmannen ter plekke en bespreken samen met u de mogelijkheden, de uitvoertermijn en de kosten. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw kostprijs zeer nauwkeurig te berekenen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Uitvoering

Na uw fiat kunnen de werken beginnen. We beginnen met het boren van twee putten. Een eerste voor de lancering van de machine en een tweede ontvangstput. We garanderen de structurele integriteit van uw bouwwerken omdat we met onze parabolische boring ongeveer 1.5m onder uw gebouw boren. Op deze manier kunnen we probleemloos uw waterleiding of gasleiding aanleggen.

Een andere specialiteit van DSK is de gravitaire boring. Dankzij deze boortechniek zijn we in staat om bv uw riolering aan te leggen zonder eerst alles open te breken. In tegenstelling tot het parabolisch boren wordt er met gravitair boren in een vaste hoek gewerkt. Na de werken wordt u opgenomen in de lange rij van tevreden DSK-klanten. U zult versteld staan van de vlotte uitvoering en de scherpe prijs van de werken.

Vragen over de werkwijze of informatie over de prijs?

Contacteer ons!