Waterleiding

DSK is nog steeds dé specialist voor de aanleg van uw waterleiding. Wij zorgen voor het leggen, plaatsen, vervangen of verleggen van uw waterleiding.

Waterleidingen leggen is een job die heel wat vakkennis vereist. Laat daarom de aanleg van uw waterleiding steeds over aan een betrouwbare vakman als DSK Pipinig. Een nieuwe waterleiding leggen, uw bestaande waterleiding verleggen of uw waterleiding vervangen zijn stuk voor stuk klussen waar u zelf beter niet aan begint. Om een waterleiding te leggen of vervangen zonder zorgen, doet u beroep op DSK Piping!

Waterleiding laten vervangen

Gaat u renoveren? Denk dan ook eens aan het vervangen van de waterleidingen. Bij oude gebouwen is het vaak nodig om deze ook te laten nakijken en eventueel te vervangen, zeker bij waterleidingen van voor 1970, die vaak uit lood werden gemaakt. Tegenwoordig weet men dat lood giftig is, vooral voor baby’s en kleine kindjes, dus laat u deze waterleidingen best zo snel mogelijk vervangen.

boring waterleiding1

Waterleidingen laten leggen door een vakman

Heeft u last van een lage waterdruk? Wilt u oude leidingen vervangen? DSK Piping, uw expert op gebied van waterleidingen, zorgt door middel van horizontaal gestuurde boringen voor een vlotte en probleemloze aanleg of vervanging van eender welke waterleiding. We beschikken over de nodige vakkennis en jarenlange ervaring om u in eender welke situatie snel en probleemloos terug op het waternet aan te sluiten.

U kan steeds op ons rekenen om:

  • Een bestaande waterleiding te verleggen
  • Een bestaande waterleiding te vervangen
  • Een nieuwe waterleiding te plaatsen
boring waterleiding 2

DSK Piping

Uw specialist voor het aanleggen of vervangen van elke waterleiding.