Horizontaal gestuurde boringen | Limburg

DSK Piping is de specialist voor horizontaal gestuurde boringen in de provincie Limburg. Dankzij onze beproefde methode kunnen we zonder probleem onder vloeren, wegen, terrassen, parkings, onder eender welke constructie eigenlijk.

Met een horizontaal gestuurde boring wordt het plaatsen van waterleidingen, gasleidingen en rioleringen kinderspel. U kan rekenen op onze uitgebreide expertise in heel de provincie. U bent onze vakmensen vast al eens tegen gekomen. In de provincie Limburg voerden we de afgelopen decennia een heleboel ondergronds gestuurde boringen uit.

Gestuurde boringen | Limburg

Een horizontaal gestuurde boring (ook HDD boring) is de meest kostenefficiënte manier om 2 punten ondergronds met elkaar te verbinden. Het is bovendien de snelste optie omdat de constructie waar u onder wilt boren niet open gebroken moet worden. Danzij onze beproefde methode voor gestuurde boringen kunnen we boren onder wegen, parkings, terrassen, vloeren, fabriekshallen, rivieren, … We beginnen met het boren van twee putten. Een eerste voor de lancering van de machine en een tweede ontvangstput. We garanderen de structurele integriteit van uw bouwwerken omdat we met onze parabolische boring ongeveer 1.5m onder uw gebouw boren.

Een andere specialiteit van DSK is de gravitaire boring. Dankzij deze boortechniek zijn we in staat om bv uw riolering aan te leggen zonder eerst alles open te breken. In tegenstelling tot het parabolisch boren wordt er met gravitair boren in een vaste hoek gewerkt.

Vooraleer we beginnen met boren, sturen we een team vakmensen ter plaatse om de situatie te analyseren. We leggen u een transparante prijs voor zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Leidingen leggen | Limburg

Waterleidingen

Het leggen van waterleidingen wordt kinderspel dankzij een horizontaal gestuurde boring? Ook als u een bestaande waterleiding wilt verleggen of vervangen kan u rekenen op onze uitgebreide expertise.
Meer dan 20 jaar ervaring en uitgebreide materiaalkennis maken ons tot de aangewezen partner voor het aanleggen of renoveren van uw waterleiding.

Aardgasleidingen

Ook wanneer u een aardgasleiding wilt laten leggen, bent u bij DSK Piping steeds aan het juiste adres. We leggen uw nieuwe aardgasleiding adhv een horizontaal gestuurde boring. Omdat er geen extra breekwerken moeten gebeuren, vermijdt u extra kosten. Onze garantie? Een precieze plaatsing van uw gasleiding.

Riolering aanleggen en aansluiten | Limburg

Als u uw woning wilt laten aansluiten op de riolering, kan u natuurlijk ook rekenen op het vakmanschap van DSK Piping. Het aansluiten op de riolering is geen sinecure. Reken daarom steeds op een vakman. Zo bespaart u tijd en geld.
DSK Piping is de ideale partner voor het aanleggen en aansluiten van uw afvoerbuizen en riolering.

Wilt u meer weten over onze methode, prijzen of voorwaarden?
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Contacteer ons.