DSK

Horizontaal gestuurde grondboringen | Streken

DSK Piping spitst zich toe op horizontaal gestuurde grondboringen en kan zo gemakkelijk ondergronds boren zonder vloeren, wegen, terassen… open te breken. Met deze techniek kunnen we ook een waterleiding of aardgasleiding leggen. Ook een riolering aanleggen en aansluiten behoort tot onze diensten. We doen dit alles in heel Vlaanderen, zo ook dus bij u in Streken.

Onze klanten komen hoofdzakelijk uit deze regio’s:

Antwerpen-Mechelen de Antwerpse Kempen de Groene Gordel de Kuststreek de Leiestreek de Limburgse Kempen de Vlaamse Ardennen de Voerstreek de Westhoek het Brugse Ommeland het Hageland het Haspengouw het Maasland het Meetjesland het Scheldeland het Waasland

Onze diensten:

Horizontaal gestuurde grondboringen Waterleiding leggen Aardgasleiding leggen Riolering aanleggen en aansluiten
 

Horizontaal gestuurde grondboringen | Streken

DSK Piping is een boorbedrijf dat zich toespitst op horizontaal gestuurde grondboringen, ook wel gekend als hdd boringen. Zo’n gestuurde boring verbindt twee ondergrondse punten, en dit op een kost- en tijdsbesparende manier. Bij horizontale boringen moet je immers geen wegen, vloeren, parkings,… openbreken. De enige openingen die we maken zijn enerzijds de put waar onze machine begint met het gestuurd boren, een anderzijds een put waar deze machine weer bovenkomt. Onze vakmensen komen steeds eerst ter plaatse de plek bekijken zodat ze daarna de kosten kunnen berekenen. Interesse in onze prijzen? Neem dan vrijblijvend contact op. We zijn actief in heel Vlaanderen. Wenst u dus zo’n horizontaal gestuurde grondboringen bij u in Streken dan is dat zeker mogelijk.

 

Waterleiding leggen | Streken

Met onze horizontale boringen kunnen we ook makkelijk waterleidingen aanleggen, plaatsen en aansluiten. Een bestaande waterleiding kunnen we tevens verleggen of vervangen. Vervangen is bijvoorbeeld aangewezen bij een renovatie, wanneer uw bestaande waterleiding dateert van voor 1970. De aanleg van een waterleiding gebeurde toen veelal met loden buizen, wat giftig kan zijn voor baby’s en kleine kindjes. Met onze horizontaal gestuurde boring kunnen we ieder waterleiding vlot en probleemloos aanleggen, plaatsen en vervangen. U wilt ook een waterleiding leggen? Neem dan snel contact op. We zijn operatief in heel Vlaanderen, zo ook dus in Streken.

 

Aardgasleiding leggen | Streken

Een gasleiding laten aanleggen is een hele klus, die u best aan vaklui overlaat. Ons team heeft hierin gelukkig de nodige expertise opgebouwd. Of u de aardgasleiding wilt leggen in uw woonst, buiten uw huis, of ondergronds tot aan uw gashaard,… bij DSK hebben we de nodige expertise om al deze klussen vlot en veilig te klaren. We doen dit aan de hand van horizontaal gestuurde boringen, waardoor u de ondergrond of de vloer niet moet openbreken. Indien u een aardgasleiding wilt laten leggen te Streken, aarzel niet om ons te contacteren.

 

Riolering aanleggen en aansluiten | Streken

Wilt u uw woonst aansluiten op de openbare riolering dan bent u bij DSK in goede handen. Omdat zo’n aansluiting op de riolering uiterst precies en vakkundig moet gebeuren is dit niet iets dat u zonder voorkennis zelf moet proberen. Eventuele fouten bij het aanleggen zullen een hoge kostprijs met zich meebrengen. Door onze vakkennis weten we perfect hoe zo’n aanleg, snel en perfect kan verlopen. Naast het aansluiten en leggen van een riolering, kan u ons ook contacteren voor het vernieuwen of vervangen van uw bestaande riolering. Wilt u een riolering aanleggen, aansluiten, vernieuwen, plaatsen of vervangen dan kan u ons steeds contacteren. We zijn actief in heel Vlaanderen, zo ook dus bij u in Streken.

DSK - Lammeken 31 - 9160 Lokeren - koen@particuliere-boringen.be - T: 0473 93 34 59